SVAIGI GATAVOTI KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI KATRU DIENU

Iedomāsimies agru rīta stundu, kad dodoties uz darbu, jūs pavada tikko ceptu maizīšu un pīrāgu aromāts. Šāda veida konditorejas izstrādājumi ir allaž bijuši top prece jebkuram cilvēkam, jebkurā diennakts laikā. Ne viena vien konditoreja Rīgā piedāvā ne tikai smalkmaizītes, bulciņas un daudzus citus kārumus, bet arī ēdienu piegādi un banketa galdu klāšanu gan uz vietas, gan izbraukumos. Ja vēlaties zināt, kur pasūtīt kliņģeri, tad atbilde tālu nebūs jāmeklē. Cenas atkarīgas no pasūtījuma veida un apmēra, bet vidēji kūkas, uzkodas, tortes un kliņģeri maksā sākot no 15 eiro kilogramā.

VAI PIEEJAMAS TORTES BĒRNU PASĀKUMIEM?

Viena no lielākajām aktualitātēm svētku laikā ir tas, kas tiks likts galdā. Jebkuros svētkos obligāta sastāvdaļa ir kūka vai kliņģeris. Kūku pasūtīšanas opcijas ir nebeidzamas – sākot ar bērnības garšu, ko sniedz īsta lauku torte un beidzot ar moderno Ņujorkas siera kūku, kuras samtainā garša liks atplaukt garšas kārpiņām. Ieteicams tortes, tartes un kūkas pasūtīt laicīgi, vismaz divas dienas iepriekš, taču lielāku pasūtījumu gadījumā vēl ātrāk. Ja kūka nepieciešama bērnu svētkiem, tad ir iespēja to pasūtīt ar iecienītākajiem multeņu tēliem un figūriņām, gaviļnieka vārdu un citiem interesantiem elementiem. Ja nepieciešama kūka pēc pasūtījuma, iespējams pasūtīt arī gana iespaidīga augstuma meistardarbus – līdz par sešiem kūku statīva stāviem. Šāds gardums būs piemērots kāzu un lielu jubileju atzīmēšanai.

PROFESIONĀLI ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI BANKETIEM UN IZBRAUKUMU PASĀKUMIEM

Galda klāšana vienmēr ir tā lieta par kuru uztraucas katra saimniece, jo vēlas iepriecināt savus viesus un parūpēties, lai viņi ir garšīgi paēduši. Tiesa gan, ja galds jāklāj lielām ļaužu masām, tas var sagādāt nelielas galvassāpes, tādēļ talkā nāk galdu klāšanas un banketu apkalpošanas pakalpojums. Šādu pakalpojumu iespējams noorganizēt pasākumiem līdz pat 500 cilvēkiem. 20 gadu ilgā pieredze viesmīlības pakalpojumu sniegšanā, palīdz parūpēties par garšīgām uzkodām un maltītēm, turklāt tiek nodrošināti arī trauki, galda piederumi un viss pārējais. Neliels bankets, neoficiāla pasēdēšana, kāzas, korporatīvs pasākums – neatkarīgi no pasākuma apmēra, šis pakalpojums jāpiesaka vismaz 10 dienas iepriekš.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.