POPULĀRĀKIE ATPŪTAS VARIANTI PIE ŪDENS

Vasara ir klāt un daudzi turpina īstenot savus atvaļinājuma un brīvdienu plānus. Noteikti, katram no mums patīk baudīt savas brīvdienas ar sev tīkamiem un tuviem cilvēkiem. Kvalitatīvi pavadīts brīvais laiks ir viens no labākajiem atpūtas un spēka uzkrāšanas veidiem. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Pludmales, kempingi, piknika vietas, privātas un publiskas peldvietas – spēj tik izvēlēties(spied šeit – ūdens motocikla īre)! Dažādu ūdens atrakciju veidi ir ļoti iecienīti dažāda vecuma atpūtnieku vidū – kamēr mazākie priecāsies par izbraucienu ar laivu, tikmēr pieaugušie novērtēs izbraucienus ar SUP un e-foil, katamarāniem un citiem atrakciju veidiem.

PĀRDOMĀTAS ATPŪTAS OPCIJAS PIE ŪDENS VISAI ĢIMENEI

Saprotams, rodas jautājumi par to – kur un kā noīrēt laivu, e-foil dēļus vai SUP dēļus? Ir dažādi veidi, kā to izdarīt. Kempingos, atpūtas vietās pie ūdens un citās brīvā laika pavadīšanas vietās ūdens tuvumā, vienmēr atradīsies kāds, kurš piedāvā iznomāt dēļus, laivas un citus ūdens atrakciju veidus. Arī aktīvās atpūtas veikalos ir iespējams atrast dažādas nomas pakalpojumu opcijas. Pasākumu rīkošana, gida pakalpojumi, dažādu brīvā laika pavadīšanas iespēju piedāvāšana un daudz kas cits parasti tiek piedāvāts tiem interesentiem, kuri meklē atpūtas iespējas pie ūdeņiem. Nomāt iespējams pat buru laivas un katamarānus, kas mēdz piesaistīt daudz interesentu. Buru laivas-jahtas noma, sniedz iespēju atpūsties līdz pat 8 cilvēku lielai grupai.

VAI IESPĒJAMS IZNOMĀT LAIVAS UN EFOIL DĒĻUS?

Noteikti var apgalvot, ka ne tik tradicionālie atpūtas līdzekļu veidi, bet agrāk ne tik zināmie, ir ieguvuši stabilu vietu atpūtnieku vēlmju sarakstos. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Supošana ir teicams visu muskuļu grupu treniņš. SUP dēļi mēdz būt dažādi un paredzēti dažādiem mērķiem – sportistiem un iesācējiem, dēļu lielām cilvēku grupām līdz desmit cilvēkiem un pat plosta veida sup dēļi mantu pārvadāšanai. E-foil dēļi, lai arī Latvijā vēl ir salīdzinoši jauns pakalpojuma veids, noteikti ir ieguvis prāvu piekritēju pulciņu. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu bateriju.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.