RIEPU NOMAIŅA UN DISKU SERVISS GALVASPILSĒTĀ

Lai arī termometra stabiņš un laikapstākļi aiz loga nepavisam nelutina, ir laiks pārliecināties par riepu drošību, lai sezonu varētu pavadīt bez rūpēm un raizēm par sevi un savu pasažieru drošību. Ziemas riepu izmantošana ir obligāta gada vēsākajos mēnešos, taču, dabas untumi ir dažādi, tādēļ viss atkarīgs no laikapstākļiem. Uz vasaras riepām ieteicams pāriet tad, kad dažas dienas ir bijis siltāks par +7 grādiem, taču uz ziemas riepām, kad stabiņš ir noslīdējis zem šīs atzīmes(ielūkojies te – riepu serviss). Latvijas klimats mēdz izspēlēt dažādus jokus, arī apledojumu uz ceļiem maija mēnesī, tādēļ par ziemas riepu maiņu uz vasaras riepām, vislabāk domāt, kad laikapstākļi ir stabili.

KĀ IEGŪT PIEMĒROTĀKĀS RIEPAS SAVAM AUTO?

Diski nav tikai dekoratīvs riepu elements, kas noslēpj, varbūt, acij ne tik vizuāli tīkamas detaļas. Disku remonts tiek piedāvāts jebkurā riepu servisā. Saistībā ar diskiem, tiek piedāvāta disku taisnošana, disku remonts pēc deformācijas un bojājumiem, disku slīpēšana, krāsas atjaunošanu jebkurā tonī, pēc klienta vēlmēm. Ir svarīgi novērst visus konstatētos riepu un disku bojājumus savlaicīgi, jo to esamība tiešā veidā ietekmē automašīnas vadāmības drošību. Riepu servisa darbinieku pamata pienākumos ietilpst jebkāda veida darbs ar auto riepām. Visi izmantotie materiāli, instrumenti un mērierīces ir augstākās kvalitātes. Lai arī tas var būt izdevīgāks variants par jaunu riepu iegādi, cenu un to, vai labāk iegādāties jaunas riepas, vislabāk noskaidrot pie servisa darbiniekiem. Riepu remonts aizņem vidēji 30 minūtes laika, attiecīgi nebūs jākavē ieplānotās dienas gaitas.

RIEPU UN DISKU SERVISA PAKALPOJUMI AR GARANTIJU

Kvalitatīvs riepu un disku serviss var nozīmēt daudz jaunu un patstāvīgu klientu ilgtermiņā, kas nozīmē kvalitāti un zināšanas. Svarīgi, ka katram pakalpojumam tiek sniegta arī servisa kvalitātes garantija, kas nozīmē to, ka darbinieki savu darbu dara ar augstāko atbildības sajūtu. Pakalpojumi tiek sniegti ar vislabākajiem nodomiem un augstu atbildības sajūtu. Svarīgi atrast tādus automašīnas apkopes speciālistus, kuriem pilnībā uzticaties. Automašīnas niķošanās uz ceļa nav nekāda pasaka, tādēļ nepieciešams laikus novērtēt un novērst visas problēmas, kas varētu rasties.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.