KVALITATĪVI LOGI JEBKURAM KLIENTAM.

Neviena būve nav iedomājama bez logiem. Mūsdienu tendences rāda, ka cilvēki izvēlas pēc iespējas lielākus logus, lai telpā ieplūstu maksimāli daudz dabīgā apgaismojuma. Arhitektūra kopumā ir liels vēstures liecinieks un stāstinieks, jo parāda stilu, tendenču un laikmeta notikumu gaitu. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām.

KĀDA MATERIĀLA LOGU RĀMJUS MEKLĒT IZVĒLĒTAJAM ĪPAŠUMAM?
Tieši plastmasas jeb PVC logi jau vairāk kā 20 gadus ir viens no populārākajiem risinājumiem logu montāžai. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Maldīgi uzskatīt, ka alumīnija logi bojās ēkas vizuālo un tehnisko stāvokli, jo alumīnija konstrukcija ir viegli pielāgojama fasādei un tie arī labi izskatās. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

KUR PIRKT UZSTĀDĪŠANAI PALODZI UN GARĀŽAS VĀRTUS?
Iekšējā un ārējā apdare ir svarīgas logu montāžas komponentes. Palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē ir saprotams apdares darbu elements, kas kalpo ne tikai dekoratīvam, bet arī praktiskam un funkcionālam nolūkam. Veicot apdares darbus pēc logu montāžas, jāņem vērā arī sienu tehniskais stāvoklis un tas, no kāda materiāla tas ir būvētas. Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Lai veidotu kopēju ēkas fasādes un citu elementu saskaņotību, vārtus, garāžas vārtus, durvis, palodzes un daudzus citus elementus pasūtīt vienotā stilistikā.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.