Kur tad zvanīt, ja Jums būtu izlūzusi durvju slēdzene vai, piemēram, nobloķētas auto ārdurvis?

Vai, piemēram, pēc pilnas grūtas darba dienas nevarat tikt ārā vai tikt iekšā mājās? Vai durvju slēdzene ir salūzusi, vai pats mehānisms būs iestrēdzis, vai atslēga nolūza un palika slēdzenes iekšpusē? Vairumā gadījumu pati pirmā doma ir zvanīt mājas saimniekam vai pašam mēģināt uzlauzt durvis. Tomēr slēdzeņu atvēršana saviem spēkiem varētu novest pie durvju ailes bojājumiem un vajadzību ātri mainīt tās. Kaut gan mājoklis nebūtu tas vienīgais, kurā var netikt iekšā. Ko tad pasākt, kad auto durvju atvēršana nav iespējama, un atslēga ir vai pašā auto, vai arī bagāžniekā? Kādā veidā vērt vaļā mašīnas ārdurvis, gadījumā ja slēdzene būtu iestrēgusi? Šim te eksistē sos durvju atvēršana, kas sniedz palīdzību cilvēkiem šādās situācijās.

Uzzināt vairāk –https://rigassosserviss.lv/auto-atversana/

Kas tad var negatīvi ietekmēt uz slēdzenēm?

Durvju slēdzenes salūšanas cēloņi varētu būt diezgan dažādi. Reizēm slēdzeņu atvēršana varētu neizdoties, tā kā korpuss ir saplaisājis, sviras nobloķēšanas mehānisms var salūzt. Taču visu iespējams novērst, kā arī durvju remonts nebūs pati šausmīgākā lieta. Bet, kādi tad iemesli varētu būt durvju slēdzenes bojājumiem? Mēlīte slēdzenei nestrādā, ārdurvīm veroties ciet. Iemesls var būt pārāk mazs atveres diametrs. Šajā gadījumā būs tieši rūpīgi jāurbjas un jāpārvieto dzelzs plāksne. Iemesls var būt arī ārdurvju vērtnes galā esošais fiksators, vai arī tas, ka tieši šīs durvis, laikam ejot, nomainīja savu slīpumu. Arī ilglaicīgas izmantošanas laikā pats mehānisms var vienkārši atslābināties un nolietoties. Atslēgas pagriešana, kad ir jāpielieto spēks, vai slēdzenes iestrēgšana ir saistīta ar to atsevišķu daļu pārvietošanu. Ir vajadzīgs demontēt durvju slēdzeni, pietiekami iztīrīt visas tās daļas, detaļas ir jāieeļļo un jāuzstāda slēdzeni sākotnējā pozīcijā. Slēdzenes iesprūšana – šinī gadījumā būs vajadzīgs visu slēdzeņu serviss vai, piemēram, nomaiņa.

Galvenais, kāpēc auto atvēršana varētu būt problemātiska, ir saistīts gan ar signalizāciju vai jau mehānisko atslēgu. Līdz kam varētu novest tas, kad automašīna ļoti stipri bija taisīta ciet vai ar mašīnas parasto atslēgu notika jebkādi mehāniskie bojājumi. Taču jebkādā gadījumā, labākais atrisinājums tad šeit ir tieši sos durvju atvēršana, kur profesionālis varēs atvērt mašīnu un tam nebūs nodarīti jebkādi bojājumi.

Noteikumi, kuriem atbilst vislabākais durvju serviss

Ir problemātiska auto atvēršana vai vajadzīgs durvju serviss? Būtu jāpārzin tās vietas, kur varētu doties. Nenoliedzami, parasti mēs jau varam piezvanīt brokerim, ja mums būs sos durvju atvēršana iekļauta. Bet tajā pat brīdī pastāv uzņēmumi, kurā būs piedāvāts konkrēti kvalitatīvs atslēgu serviss. Kādā veidā tādu uzņēmumu uziet? Svarīgākais ir un būs izlasīt visas iespējamās citu klientu rekomendācijas. Nekas jau nav arī tik svarīgs, kā citu pastāvīgo pircēju redzējums, turklāt nav svarīgi vai servisa darbs bija seifu atvēršana vai arī pats durvju remonts. Tam visam bija jābūt paveiktam kvalitatīvi. Meklējot servisu, izrunājiet vēlamos jautājumus, jo tad varēsiet sajust, vai tiešām otrā galā jau ir profesionālis. Un arī necentieties uzlauzt durvis saviem spēkiem, tā kā Jūs jau varat tikai salauzt šīs durvis un būs jāveic maiņa. .

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.