LAIVU UN SUP DĒĻU NOMA.

Tuvojas vasara, un daudzi no mums gaida atvaļinājumu un brīvdienas, lai bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu atpūsties, neko nedarīt vai arī pretēji – nodoties aktīvajai atpūtai ar ģimeni un draugiem. Šis vienmēr ir bijis viens no pozitīvākajiem atpūtas veidiem pēc kura var just ne tikai emocionālo, bet arī fizisko piepildījumu.

Latvijā populāri ir brīvdienas, kaut vai nedēļas nogales, pavadīt ūdens tuvumā. Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs. Tieši laivu braucieni ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.bullulaivas.lv/izbraucieni-pa-upem-ezeriem-un-purviem/

AIRU LAIVU UN SUP DĒĻU NOMA LATVIJĀ.
Daudziem aktuāls ir jautājums – kur nomāt sup dēli vai citus ūdens transportlīdzekļus. Ir vairākas iespējas, kā to darīt. Nereti, dodoties atpūsties pie ūdeņiem, pamanīsiet vairākus laivu un citu ūdens atribūtu nomas punktus un piedāvājumus. Bieži vien šajās vietās ir ne vien iespējams nomāt dēļus un laivas, bet arī pieteikt gida pakalpojumus, doties pārbaucienos gida vadībā, rīkot dažādus koorporatīvus pasākumus un nelielas tematiskas ballītes. Nomai ir pieejami dažādi ūdens atribūti – sup dēļi, airu laivas, katamarāni un pat nelielas buru jahtas. Buru laivas noma piedāvā atpūtu uz ūdens līdz pat 8 cilvēku lielai kompānijai.

Aiz laivu nomas, otrs populārākais pakalpojums ko mēdz izmantot interesenti, ir SUP dēļu noma. Supošana ir populārs izklades veids visā pasaulē, ne tikai Latvijā. Braucot ar SUP dēli, var apvienot patīkamo ar lietderīgo – tiek leliski pavadīts laiks un arī trenēta visa ķermeņa muskulatūra. SUP dēļi atšķiras – ir tādi, kas ir vairāk piemēroti iesācējiem un ir tādi, kas izmērā tik lieli, ka var kalpot arī mantu pārvadāšanai. Iespējams iznomāt arī tādus SUP dēļus, kuriem var piemontēt buru un pat lielie dēļi uz kuriem vienlaicīgi var atrasties pat līdz 10 cilvēkiem!

Aktīvās atpūtas iespējas uz ūdens netrūkst ne tikai eksotiskās salās, bet arī pie mums, mazajā Latvijā, kur netrūkst nedz upju un ezeru, nedz pludmaļu. Dažādu laivu nomu izmantošana ne tikai sniedz gandarījumu mūsu labsajūtai, bet šādā veidā arī atbalstām vietējos uzņēmējus, kas ir ļoti svarīgs elements uzņēmējdarbības vides uzlabošanai Latvijā.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.