NO GARDEROBES STATĪVA LĪDZ 200 KRĒSLIEM – MĒBEĻU IZNOMĀTĀJI VAR GANDRĪZ VISU!

Galdu īre, krēslu noma – iespējams, jums šķiet, ka tās ir lietas, kas neattiecas uz jums, jo tas ir svarīgi tikai tādiem vērienīgu pasākumu organizētājiem vai lielu telpu saimniekiem.Vai tiešām tā ir tik šaura niša? Kur ņemsiet mielasta galdus, ja izdomājat precēties? Vai nesīsiet galdus no mājām? Ko darīt, ja jūs uzaicina noorganizēt nelielu konferenci? Vai stiepsiet krēslus ārā no kabinetiem? Gribas cerēt, ka nē – arī pasākumiem, kas nav domāti simtiem un tūkstošiem cilvēku, mēbeļu noma ir labākā izvēle vairāku iemeslu dēļ.

Viens no iemesliem, kāpēc galdu un krēslu īre ir tik ļoti iecienīta, ir plašās izvēles iespējas. Banketa galdu īre kāzām vai krēslu īre konferencēm – tas ir pats vienkāršākais, ko piedāvā mēbeļu iznomātāji, jo te ir arī krēsli ar paliktni ērtākai rakstīšanai, koka galdi kopā ar soliem, galdi ar visiem galdautiem un tamlīdzīgi – jums tikai jāzina, ko vēlaties!

Taču plašā izvēle nav vienīgais pluss. Te noteikti jāmin arī tas, ka jums nebūs jādomā, kur galdus un krēslus pēc pasākuma uzglabāt. Mēbeles tomēr aizņem ļoti daudz vietas, pat tad, ja ir kompaktas, turklāt krēsli un galdi, kas sakrauti viens uz otra, izskatās neglīti, tāpēc laibāk, lai tie mierīgi stāv mēbeļu nomas noliktavās.

Treškārt, mēbeļu noma – tā nav vienkārši galdu īre kāzām vai krēslu noma pasākumiem, te ir daudz plašāks piedāvājumu klāsts.

Viena no šādām lietām ir garderobes statīvu īre, jo mēs taču neatrodamies tādā klimata joslā, kur cilvēks iekštelpās un ārā var visu laiku atrasties vienās plānā apģērba kārtā – nē, mums vajag gan jakas, gan mēteļus, gan cepures, gan pārvelkamos apavus, bet kur to visu likt, kad esi atnācis uz pasākumu?

Profesionāli mēbeļu iznomātāji piedāvā garderobes statīvu nomu ar visiem numuriņiem un pat garderobistu pakalpojumiem! Tas ļoti noderēs ziemā vai vēlā rudenī, kad cilvēki ierodas pamatīgās virsdrēbēs, tāpēc ka bez garderobista ir risks, ka sāksies liela drūzēmšanās, jo bara efekts negatīvi ietekmē pat pašus klusākos cilvēkus.

Arī siltajā sezonā garderobes statīva īre nenāktu par ļaunu, jo cilvēkiem nereti ir līdzi dažādas papildlietas, kas traucētu baudīt pasākumu – piemēram, maisiņi, somas, pārvelkamie apavi un tamlīdzīgi. Te iespējams iztikt bez numuriņiem vai garderobista, bet vismaz vietu, kur šīs lietas atstāt, gan vajadzētu.

Varbūt kādam šķiet, ka mēbeļu noma nav nekas svarīgs, bet iedomājieties, kas notiks, ja solītie galdi vai krēsli netiks atvesti laikā? Tas var sagraut visu pasākumu! Tāpēc noteikti jāizvēlas labs, uzticams un atsaucīgs nomas mēbeļu uzņēmums.

 

 

 

 

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.