GRĀMATVEŽI UN JURISTI RĪGĀ UN LATVIJĀ.

Grāmatveža pakalpojumi ir bijuši aktuāli vienmēr. Grāmatveži mēdz aovienot spēkus un dibināt atsevišķus grāmatvedības un juridisko konsultāciju uzņēmumus, kas ne tikai darbojas par un ap ar grāmatvedību saistītos jautājumos, bet arī rīko dažādus seminārus. Ienākumu un izdevumu kontrole, finanšu sakārtošana un jebkāda cita veida informācijas apstrāde, kas saistīta ar personīgajiem vai uzņēmuma finansu līdzekļiem ir grāmatveža ikdiena, tādēļ nevajag baidīties meklēt palīdzību arī tad, ja ikdienā esat izlēmis šos jautājumus kārtot paša spēkiem. Īpaši aktuāli tas ir gadījumos, kad kad noteiktā periodā mainās nodokļa likmes un koeficienti, kas ir jāpārzin katram grāmatvedim, bet ne katrai juridiskai vai fiziskai personai. Ja grasāties veidot uzņēmumu un doties uz uzņēmumu reģistru, iepriekš noderēs konsultācijas par uzņēmuma veidošanu un uzturēšanu.

Ienāc – http://www.bkgrupa.lv/komercdarijumi-vaditajiem/

GRĀMATVEDĪBAS UN JURIDISKĀS KONSULTĀCIJAS RĪGĀ.
Grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu regulē likums par grāmatvedību un tā vienmēr ir gājusi roku roka ar dažādiem juristu pakalpojumiem un konsultācijām, jo precīza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība ikvienam. Parasti tiek piedāvāti plaša spektra juridiskie pakalpojumi – darba tiesības, civiltiesības, komerctiesības un arī knsultācijas sakarā ar maksātnespēju.

GRĀMATVEDIS GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAI.
Martā, grāmatvežiem un viņu palīgiem, ir daudz darba, jo sākas deklarāciju iesniegšanas laiks, kas ir aktuāls ne tikai tiem, kuriem tas ir jādara obligāti, jo atrodas amatpersonas statusā, bet arī privātpersonām, kas vēlas atgūt no valsts pārmaksāto nodokli un daļēji atgūt maksājumus par medicīnas pakalpojumiem un izglītību.. Lai arī deklarācijas ir iespējams aizpildīt arī internetā, joprojām daudzi tās izvēlas aizpildīt kātienē VID nodaļā vai mājās. Daudzi izvēlas deklarāciju aizpildīšanu nodot zinošu grāmatvežu pārziņā, tādēļ jau laicīgi meklē sev piemērotu grāmatvedi ar kuru viegli sadarboties.

Jo lielāks un pieredzējušās grāmatvedības uzņēmums, jo vairāk pakalpojumu var piedāvāt saviem klientiem, kuri, starp citu, var būt ne tikai privātpersonas vai juridiskas personas, bet arī citi grāmatveži. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena, protams, ir atkarīga no tā, kāda veida pakalpojums vai pakalpojumi klientam ir aktuāli. Līdzīgi tiek noteiktas cenas arī juridiskajiem pakalpojumiem, kas tiek sniegti uzņēmumā.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.