Meklē riepas? Ieskaties piedāvājumā!

Nav šaubu, ka riepas ir nozīmīga auto sastāvdaļa, tāpēc speciālisti iesaka savlaicīgi pārliecināties par to kvalitāti, lai uz ceļa lieki neapdraudētu sevi un citus. Jebkurā gadījumā jaunas riepas padarīs auto vadīšanu drošāku un komfortablāku, pietam saķere ar ceļu būs labāka arī ļoti ekstrēmās situācijās. Lai tiktu respektētas visu klientu vēlmes, konkrētais riepu serviss nodrošina arī mazlietotas riepas. Arī iepriekš lietotas riepas nesagādās raizes, jo to kvalitāte un būtiskākie parametri tiek rūpīgi izpētīti vairākos testos. Riepu garāža piedāvā bagātīgu sortimentu, kurā atrodamas lētas riepas no populārākajiem ražotājiem.

Piedāvājumā arī kvalitatīvs riepu remonts!

Kā izraudzīties vajadzīgās ziemas riepas?

Lietotas ziemas riepas pieejamas ar pietiekamu protektora dziļumu, tādēļ varēsi izvēlēties komplektu pat vairāk kā vienai sezonai. Absolūti visas ziemas riepas izgatavotas ar smalkākiem iegriezumiem protektora blokos, jo tie palīdz izveidot saķeri pat uz apledojušiem ceļiem, tieši tādēļ riepu noliktava šādus vērtīgus komplektus piedāvā vieglajiem, kravas u.c. auto. Ziemas periodam auto riepas jāizraugās balstoties uz to, kur visbiežāk plāno braukt – pa tīrītiem pilsētas vai lauku grants ceļiem. Riepas Dreiliņi noteikti atradīs Tev vajadzīgā diametra riepas arī tādā gadījumā, ja tās neietilpst populārāko izmēru sarakstā. Preču piedāvājumā ir arī dažāda stila un diametra lietie auto diski, kas īpaši izturīgi pret rūsu un sava svara dēļ garantē vieglāku ātruma attīstīšanu. Iespējams Tev iepatiksies arī iepriekš lietoti auto diski, kas maksās mazāk, taču sniegs tikpat labu efektu.

Piemērotas riepas siltajai sezonai

Piedāvātās lietotas vasaras riepas tiek piegādātas no Vācijas, pietam to atlikušais protektors ir 6-9 mm. Konkrētās riepas Rīgā pielāgotas dažādiem ceļiem, tāpēc uzreiz atradīsi tieši to, kas piemērots Taviem ieradumiem. Riepas Ulbrokā var nodot tālākai pārstrādei vai arī glabāšanai speciālā noliktavā līdz nākamai sezonai, tāpēc pašam nebūs par to jāraizējas. Saprotams, ka pakalpojumu sarakstā norādīta arī kvalitatīva riepu montāža, ko speciālisti veic ar labākajām iekārtām. Speciālisti pārbauda ventiļus un nepieciešamības gadījumā tos uzreiz nomaina, tāpat tiek apskatīti diski utt. Principā riepu maiņa un riepu balansēšana ir cieši saistītas, jo svarīgi pašam pārliecināties, ka auto būs stabils un nebūs jūtams diskomforts.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.