Interesē aktīvā atpūta brīvajā dabā – atklāj savas iespējas

Ik gadu supošana rada cilvēkos aizvien lielāku ieinteresētību, kas, savukārt, veicina tāda veida nozares izaugsmi, piemēram, kā sup īre. Supošana vai kā arī to bieži vien sauc, paddle board ir slīdēšanas veids pa viļņiem. Šeit atšķirībā no sērfinga ir airi, pateicoties kam, var būt kontrolēts līdzsvars un paši sup dēļi. Ikkatrs, kurš interesējas par šo sporta veidu, atrod te kaut ko savu. Un tiešām, parasta sup īre un arī iekļūšana klusajos ezera ūdeņos spēj radīt daudz pozitīvu izjūtu, dot enerģiju kā arī ļauj baudīt saplūšanu ar dabu.

Uzzini vairāk – https://www.bullulaivas.lv/veikals/

Kā tad iespējams apgūt supošanu?

Pirms tiks iegādāti Jūsu pirmie sup dēļi, tieši sup īre var palīdzēt izprast, kāds tieši dēļu tips būs atbilstošs priekš jums. Patlaban sup noma piedāvā pilnīgu instruktāžu un piemērota inventāra atrašanu, un vēl daudzās vietās ir iespēja dēļus arī nopirkt. Jūsu sup piedzīvojums tiks uzsākts uz ceļiem, bez šaubām, prodfesionāļi supo kājās stāvot, taču iesācējam ir jāiemācās izjust savu līdzsvaru. Šī varianta aktīvā atpūta ļauj ne vien atrast mieru sevī, bet arī būs lieliska fizkultūra ķermenim. Supošana būs uzsākta, turot airi ar vienu roku vidū, bet otrā roka turas pie gala. Ja gadījumā ir sanācis par ātru braukt, bremzēt vajag tieši ar airi. Lai uz sup saullēkts būtu sagaidīts pēc iespējas drošākā vidē, labāk ir uzvilkt glābšanas vesti. Interesanti, ka tieši sup dēļi tiek pilnveidoti, un patlaban sup piedzīvojums varētu notikt arī uz tāda lietas, kā E-Foil, kas ļauj planēt virs ūdens.

Latvija ir pilna ar atpūtas variantiem, izmantosim šo iespēju!

Jums ir ieplānota atpūta ar draugiem? Kas būs vislabākais – aktīvā atpūta pie Latvijas dabas vai arī ceļojums uz ārvalstīm? Šī brīža apstākļos būtu ieteicams izbaudīt mūsu valsts dabas skaistumu, tā kā pie mums jau ir tiešām ļoti skaisti skati. Šodien uzņēmēji jau ir radījuši interesantus mājvietas projektus pie dabas, kuru bagātinājuši ar tāda veida lietu kā laivu noma un papildus var tikt piedāvāta arī velosipēdu noma. Esot pie skaista dīķa, katamarānu noma būs vislabākais variants kā izjust dabu pilnīgā mierā Protams, ka jāmin vēl viens atpūtas veid, kas ir sup izbraucieni. Daudzās vietās jau tiek nodrošināta sup noma, lai tiek sākts sup piedzīvojums. Bez tam, kas tieši var būt romantiskāks piemēram, kā sastapts uz sup saulriets vai saullēkts? Taču progress nestāv uz vietas un tagad tiek piedāvāti citādi sup dēļi – E-Foil, kas jau ir elektriski un burtiski paceļ virs ūdens.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.