KAMĪNKRĀSNIS UN PLĪTIS PAR PATĪKAMĀM CENĀM

Tuvojoties gada aukstajiem mēnešiem, viennozīmīgi kļūst aktuāls jautājums par telpu apsildi un apkuri. Tiem, kuri dzīvo daudzdzīvokļu mājās, šāda problēma nav, jo namu apsaimniekotājs pieslēdz apkuri, sākoties drēgnam laikam, un pavasarī to atkal atslēdz. Bet, kāda veida alternatīvas eksistē parastajām mūrētām krāsnīm un pilsētas apkures sistēmai privātmāju iedzīvotājiem? Jebkurā būvētā namā, pat tad, ja sākotnēji tam nav domāta apsilde ar krāsni vai kamīnu, mājas pašā vidū, visbiežāk, tiek ieprojektēts dūmvads, pat tad, ja tam it kā nav reāla pielietojuma. Tas atrodas mājas vidū, lai apsildes iekārtas pēc iespējas būtu ērti pievienojamas no jebkuras telpas mājā.

KUR UN KO PIRKT LAI APKURINĀTU MĀJOKLI?

Pastāv dažādi telpu apsildes veidi. Ja dzīvojot privātmājā, un negribat izmantot elektrisko telpu apsildīšanu, tad ir iespēja ierīkot krāsniņu, kamīnu, plīti, granulu katlu un vairākus citus telpu apkures risinājumus. Telpas stūrī sprakšķoša malkas krāsns vai kamīns, allaž telpai ir piedevis speciālu atmosfēru un omulību, papildus arī apsildot telpu. Krāsnis un arī kamīnkrāsnis katra tiek veidota tā, lai ne tikai pildītu savu funkciju, bet arī dizains iekļautos mājas interjerā. Tās ir askētiskas un nemanāmas, taču tajā pat laikā funkciju pildošas. Stūra kamīnkrāsnis ir atsevišķa preču grupa, kas ir mūsdienīgs risinājums tradicionālai vērtībai. Kamīnkrāsnīm ir lielas durvis un tajā sprakšķošās liesmas, kas ir mājīguma rādītājs, būtu redzamas no katras vietas telpā. Universāliem un praktiskiem cilvēkiem noderīgi un interesanti liksies kamīnkrāsns un cepeškrāsns apvienojums. Neviena maltīte negaršo tā, kā cepta krāsniņā, kas tiek kurināta ar malku. Lūk, dzīvojot arī divdesmit pirmajā. gadsimtā ir iespējams ieviest šādu vietējo eksotiku savās mājās, ierīkojot kamīnkrāsni ar cepeškrāsni. Ja Jūsu īpašumā ir arī pirts, tad katrā ziņā jāpievērš liela uzmanība tam, kā pirts telpa tiks piesildīta. Esošo un potenciālo klientu tiek piedāvāti vairāki veidi – gan mazākas krāsnis, kas piesilda saunas telpu, gan tādas, kas pilda dubultu lomu, piesildot ne tikai pašu pirti, bet arī priekštelpu, kurā pirms un pēc pirts rituāla ir patīkami uzkavēties jaukā kompānijā. Protams, arī pirts krāsnīm tiek nodrošināts lieliskais un askētiskais skandināvu dizains, ko var apskatīties – https://www.tulikivi.lv/katalogs/elektriskas-pirts-krasnis/.

Kā redzams, izvēles iespēju telpu apkurināšanai netrūkst. To, vai telpu apkurei vajadzīgs kamīns, vai arī pietiks vien ar krāsni, varat izlemt paši, vai konsultēties ar zinātājiem, taču, viens ir skaidrs – sprakšķoša malka istabā, vienmēr asociējas ar siltumu un mājīgumu.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.