MODUĻU GARĀŽAS UN ANGĀRI VISĀ LATVIJĀ

Ar vien biežāk dažāda stila metāla būves tiek izmantotas ne vien ražotnēs, bet arī privātīpašumos noteiktas saimniecības labiekārtošanai. Angāri, dzelzs garāžas un vēl daudz kas cits, ir vien neliela daļiņa no visa piedāvājuma. Metāla garāžas var būt par mazu visu klientu vēlmju apmierināšanai, tādējādi angāra eltniecība nereti ir piemērotākais risinājums.

DAŽĀDA VEIDA GARĀŽAS JŪSU MĀJĀM.
Varam sameklēt dažāda veida saliekāmo garāžu piedāvājumus. Viens no izplatītākajiem kritērijiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta veids – divslīpu, horizontāi vai vertikāli slīps. Traktoru garāžas būs attiecīgi lielākas un atbilstošākas transporta gabarītiem. Bieži vien pircēji dod priekšroku saliekamām moduļu garāžām. Garāžu cena veidojas no garāžas izmēriem un seguma tipa, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Dārgākais seguma veida ir akrila garāžām. Arī garāžas tiek izveidotas balstoties uz klienta vajadzibām.

Vairāk lasiet – http://angari.lv/

DAŽĀDA IZMĒRA UN FUNKCIJU ANGĀRI UN TO UZSTĀDĪŠANA.
Vēl viena daudzpusīga ēka, kas iederās lielu saimniecību īpašumā, ir angārs. Angāri ir izmantojami ne vien kā vairāku vai lielāku transportlīdzekļu novietne, bet arī kā noliktavas telpa, vieta, kur rīkot pasākumus un tai var atrast daudz dažādu citu pielietojumu. Līdzīgi kā garāžas, arī angāri ir pieejami veidoti no dažādiem materiāliem un mēdz būt ar nelielām atšķirībām to izskatā. Ir iespējams iegādāties arī siltinātus angārus. Saliekamie angāri ir lielisks veids kā paplašināt izmantošanai nepieciešamo ēku skaitu. Savukārt metāla angāri lieliski kalpo kā garāža smagajai tehnikai vai liela izmēra noliktava. Angāru būvniecība ir ātrs un vienkāršs process kā palielināt savu saimniecības ēku skaitu, pie tam, tie arī pārvietojami.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.