Ortozes tavai labsajūtai

Mūsu pašsajuta katru dienu būtiski ietekmē veselību un komforta līmeni, kas, savukārt, iet roku rokā ar to, ko dienas gaitā varam vai nevaram paveikt. Ja cilvēks jūtas fiziski slikti, tad arī emocionālā labsajūta, darba spējas un ikdienas gaitas tiek būtiski ietekmētas un traucētas. Šādos gadījumos nepieciešama neliela palīdzība mūsu ķermenim atslābt, atpūsties un atjaunot spēkus un enerģiju. Rehabilitācijas gaita palīdz ķermenim atgūt specifiskās dabiskās funkcijas un uzkrāt enerģiju. Piem., ja esat grūtniece, esat pārcietis vēnu operāciju vai ikdienā vienkārši esat pakļauti lielai slodzei dažādās ķermeņa zonās, ievērojams atspaids ķermeņa pašsajūtai paredzēts kompresijas apģērbs un tieši kompresijas zeķes. Topošās māmiņas noteikti novērtēs ne tikai kompresijas zeķes, bet arī grūtnieču jostas un speciālo apakšveļu, kas būs lieliski palīgi ne tikai grūtniecības, bet arī pēcdzemdību periodā. Savukārt, ja vajadzīga mazliet nopietnāka pieeja rehabilitācijai, tad dažāda tipa ortozes piedāvās lielu atbalstu ikdienas gaitām.

Ieskaties, mūsu piedāvājumā arī kvalitatīva kosmētika sejai!

KUR PIRKT KOMPRESIJAS APĢĒRBU ONLINE?

Dažāda tipa kompresijas apģērbs pēdējos gados ir kļuvis ļoti populārs. Ar vien lielākoties aktīvās atpūtas piekritēji, izvēlas zem sava brīvā, sportiskā apģērba, pavilkt apakšā kompresijas bikses, kreklu, zeķes. Kompresijas apģērbs veicina asinsriti noslogotajās ķermeņa zonās, tādā veidā atslogojot muskuļus un saites no slodzes, kas dienas beigās var radīt diskomfortu un nogurumu. Kompresijas zeķes ir nopērkamas gan aptiekās, gan dažādos web veikalos, kas nodrošina šāda un līdzīga tipa piederumus. Tautā visbiežāk tās tiek dēvētas par vēnu zeķēm, jo ir obligāta nepieciešamība pēc dažādu vēnu operāciju veikšanas rehabilitācijas periodā, pie tam, vēnu zeķu sniegtās priekšrocības nenoliedzami novērtēs gan tie, kuri ikdienā dara stāvošu darbu, gan tie, kuri regulāri dodas lidojumos.

 

KAS NOZĪMĒ ATBILSTOŠAS ORTOZES?

Ortozes palīdz ikdienā atgūt un attīstīt zudušās pašaprūpes un ikdienas iemaņas, tālab tās ir īpaši vajadzīgas cilvēkiem pēcoperācijas un rehabilitācijas periodā, kā arī personām ar kustību traucējumiem. Ortozes var iedalīt sporta un medicīniskajās. Kā jau pēc apzīmējuma var saprast, sporta ortozes ir izplatītākas sportistu vidū, bet medicīniskās – rehabilitācijas periodā. Ir iespējas pasūtīt ortozes celim, potītes ortozes, ortozes elkonim, bandāžas, sporta ortozes celim un potītēm. Pirms attiecīgu ortožu iegādāšanās, lūdzam konsultēties ar funkcionālo speciālistu, lai saprastu kāda veida ortozes ir vajadzīgas, jo nepiemērota terapija var nodarīt lielākas sekas mūsu veselībai, kā varētu likties sākumā.

 

 

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.