KUR RĪGĀ KLĀJ BANKETA GALDUS?

Nāk tuvāk gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī dažādus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā piedāvā dažāda tipa pakalpojumus, kas saistīti ar galdu klāšanu un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Kad tuvojas dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Konditorejas izstrādājumi un smalkmaizītes būs viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju ir diezgan dažādi.

 

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Katrs, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai piedāvātā cena ir piemērota piedāvājumam. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kliņģeri pēc pasūtījuma Rīgā būs opcija veidot pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu produktu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETU RĪKOŠANAI?

Banketa galda klāšana ir vēl viens populārs sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Dažāda stila banketi telpās un ārpus tām, būs ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu viesu paēdināšanai. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tālab pircējiem vēlams sākotnēji iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Protams, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan vairāku citu blakus pakalpojumu sakarā. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tālab nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.