Kādus ēdienus izbaudīt konditorejā?

Tieši konditoreja ir tiešām fantastiska vieta, kurā iespējams satikties ar draugiem un nobaudīt dažāda veida uzkodas mierīgā gaisotnē. Konditorejas izstrādājumi iekļauj gardus kliņģerus, estētiskas tortes, izsmalcinātus cepumus utt.

Konditorejas Rīgā vēlas sniegt saviem klientiem patīkamas sajūtas, tāpēc pieejami arī daudzi jauni izstrādājumu noformēšanas risinājumi. Tortes pēc klienta pasūtījuma ir tiešām populāras, tādēļ konditori izmanto ne vien tradicionālas, bet arī pavisam jaunas receptes. Nereti tiek rīkoti banketi, tādēļ noder profesionāļu palīdzība, lai varētu sagatavot ēdienus un noformētu galdu tā, lai ikvienam rastos patiešām labs iespaids.

Ieskaties šeit- http://www.francumaize.lv/produkcija/

Personalizētas tortes svētku noskaņai

Skaistās tortes uz pasūtījumu spēj piesaistīt daudzu cilvēku skatienus, jo tās vienmēr izskatās daudz oriģinālāk, košāk un arī īpašāk. Varat pasūtīt kūku jebkuram pasākumam, pat greznām kāzām, jo šī konditoreja piedāvā iznomāt kūku statīvu. Tortes pēc īpaša pasūtījuma Rīgā pilnīgi vienmēr ir ļoti kvalitatīvas un pārdomātas, tādēļ varēsiet pārsteigt gan sevi, gan visus pārējos. Konditoreja ir labākā vieta, kur nākamreiz pasūtīt garšīgu kliņģeri, tādēļ Jūs varat izmēģināt dažādus sāļos vai tieši saldos pildījumus. Individuāli sagatavotie pasūtījumi tiek gatavoti ar lielu atbildību, jo svarīgi ielāgot un realizēt visu, ko vien vēlas klients.

Paša izstrādāta banketa ēdienkarte

Pavisam drīz ieplānots pasākums un Jums noderētu profesionāla galda klāšana? Pilnīgi visi izbraukuma banketi jāplāno patiešām savlaicīgi, lai iespējami labāk parūpētos par atbilstošiem ēdieniem, to piegādi u.c. niansēm. Banketu ēdienkarte tiek sagatavota katram individuāli, tādēļ galdu klāšana atšķiras un pakalpojuma cenas var mainīties. Noteiktās uzkodas svinīgajiem banketiem būs tieši tādā daudzumā, cik vajadzīgs, tādēļ nebūs jābaidās, ka ēdiena beigās varētu būt pārāk maz. Galdu klāšana izbraukumā noris ļoti veikli, tāpēc Jūs varēsiet baudīt laiku ar ģimeni un darba kolēģiem, neuztraucoties par dažādiem organizatoriskiem jautājumiem.

Leave Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.